Medische Thermografie

Vrouwen helpen vrouwen, met kennis over borstgezondheid

Vrouwen kunnen het elkaar behoorlijk lastig maken als ze een andere mening toegedaan zijn. Door nare dingen te roepen op social media, een vrouw in een hokje te plaatsen of zelfs met voorbeelden te komen dat ze zich Roomser dan de Paus voordoet met haar praatjes.

Maar wat we tegenwoordig ook vaker zien, gelukkig, is dat er vrouwenclubs ontstaan. Deze netwerkclubs richten zich vaak op een bepaald doel, een business opzetten, bewustzijn creëren voor een goed doel of kookclubs gewoon voor de gezelligheid. 

Door andere vrouwen te helpen, breid je je netwerk uit, geef je je kennis door en help je niet alleen heel nobel die ander maar ook jezelf. Samen kun je namelijk het onmogelijke voor elkaar krijgen.

Hoe krijgen we een gezond en echt preventief borstonderzoek voor elkaar voor vrouwen van 30+?

We weten inmiddels dat wachten op het bevolkingsonderzoek (dat start met 50+) niet preventief is. De leeftijd niet, maar ook het mammogram niet. We weten daarmee ook dat het cijfer van borstkanker en andere borstklachten niet omlaag zal gaan. 

De Groene Zuster Thermografie

We kunnen allemaal op ons eigen eilandje toe blijven kijken naar deze aanpak van onze overheid, we kunnen ook zeggen:

Genoeg is genoeg!

Wij vrouwen gaan andere vrouwen helpen inzicht te krijgen in dat het ook anders kan!

Maar hoe doen we dat dan? 

Door het elkaar te vertellen!

Francine van Broekhoven houdt al 7 jaar presentaties overal in Nederland en België over borstgezondheid en deelt haar kennis vrijelijk over de huidige borstonderzoeken en de medische thermografie.

Ø Wat we kunnen doen is met méér vrouwen deze presentaties bijwonen.
Ø Elkaar wijzen op de opgenomen zoom meetings.
Ø het delen van blogs over borstgezondheid.
Ø Workshops gaan volgen die andere therapeuten inmiddels opgezet hebben in heel het land.
Ø Als er weer eens een man commentaar heeft hem liefdevol wijzen op dat wij vrouwen de kennis ontberen en dat hij ons er niet van weg mag houden.

We kunnen deze berichten met het goede nieuws delen met de hashtag #vrouwenvertellenvrouwen

Ik weet wat het is inmiddels; de haat berichten van mannen. Het publiceren van de pagina over mij en mijn werk als thermograaf staat op de website van de website van vereniging Tegen kwakzalverij. Mannen die niets van niets weten zetten dat graag als reacties op onze eigen facebook pagina.

Het betreffende artikel is trouwens zonder mijn weten en navraag gepubliceerd (door Broer Scholte). Hij noemt zichzelf journalist. Wat hij niet snapt, is dat hij vrouwen in de hele Benelux de kans ontneemt om kennis op te doen over hoe ze hun borsten gezond kunnen houden. Wat een sukkel zeg! Sorry, dat moet een keer van mijn hart!

Als na uitleg en onderzoek deze vrouwen alle kennis hebben over wat ze ZELF kunnen doen om hun borsten gezond te houden, zijn ze gerust, hebben weer vertrouwen in hun borsten, durven ze hun borsten weer aan te raken zonder angst om ‘iets’ te voelen en vertellen ze het door aan al hun vriendinnen.

En dus dacht ik, laten we starten met een netwerk: 

Vrouwen helpen vrouwen door te vertellen

Te beginnen met de hashtag

#vrouwenvertellenvrouwen

Wat je online deelt is erop gericht vrouwen te helpen kennis te nemen van het feit dat ze wel degelijk iets kunnen doen om hun borsten gezond te houden.

Deel je mee?

Workshops, blogs, Medische thermografie, ons magazine Boezemvriendin, droog borstelen, lymfedrainage, borstweefselbehandelingen, goed zelfonderzoek, hormonen balanceren, kennis over implantaten, kennis over borstonderzoek met echografie en thermografie, gezonde darmen dragen bij aan borstgezondheid, kennis over de bh, gezonde deo en plasticvrije badkamer producten, masseren van de eigen borsten, sport en trampoline springen, mondzorg doet ook mee als het gaat om gezonde borsten en voeding.

Alles wat je maar ziet wat over borstgezondheid gaat zou deze hashtag mogen krijgen. #vrouwenvertellenvrouwen

Want als de overheid alleen een mammogram aanbiedt vanaf 50+ dan gaan we zelf wel op de bres!

Francine blijft zich inzetten voor meer bekendheid van medische thermografie en zal er alles aan doen een verzekering te vinden die dit gaat vergoeden.

Vrouwen helpen vrouwen
Schuiven naar boven

Schrijf je in voor de nieuwsbrief en ontvang de nieuwste editie van ons magazine: Boezemvriendin

Boezem vriendin 6 (#38)
Groen is het nieuwe roze