Medische Thermografie

Onze missie:

Vind de weg naar een persoonlijke en preventieve gezondheid door Medische Thermografie

In een wereld waarin gezondheid van onschatbare waarde is, omarmen wij bij De Groene Zuster de kracht van Medische Thermografie als het ultieme instrument voor persoonlijke en preventieve gezondheidszorg. Onze missie, geworteld in de visie van oprichtster Francine van Broekhoven, draagt de erfenis van haar overtuiging: ‘Een leven lang gezonde borsten’. We willen onze cliënten begeleiden op een pad naar een leven vol vitaliteit, veerkracht en welzijn, terwijl we borstgezondheid promoten en preventieve onderzoeken met thermografie aanbieden.

Francine’s reis begon vanuit een diepe wens om een verschil te maken. Met een schrikbarend hoog aantal van één op de zeven vrouwen die ooit de diagnose borstkanker krijgt in Nederland, voelde Francine de noodzaak om te handelen. Ze dook in de wereld van borstgezondheid en realiseerde zich dat vrouwen beter geïnformeerd moeten worden. Het bleek ook dat toegang tot preventieve onderzoeksmethoden zoals thermografie van vitaal belang is. Haar passie werd een missie, gedreven door de wens om vrouwen bewust te maken en hen instrumenten te bieden om hun borstgezondheid proactief te benaderen.

Naast de cruciale focus op borstgezondheid, bieden we bij De Groene Zuster ook full-body-onderzoeken aan, zowel voor vrouwen als voor mannen. We geloven dat een holistische benadering van gezondheid essentieel is, waarbij het begrijpen van het geheel bijdraagt aan het welzijn van individuen. Francine en haar team van deskundige thermografen delen een gemeenschappelijke toewijding om mensen te begeleiden, te onderwijzen en te ondersteunen in hun reis naar een optimale gezondheid.

In lijn met Francine’s woorden is onze missie om vrouwen wakker te schudden en hen te laten nadenken over hoe ze hun eigen borsten gezond kunnen houden gedurende hun hele leven. We erkennen dat bewustzijn en preventie de sleutel zijn, en dat veilige en stralingsvrije onderzoeksmethoden zoals thermografie van onschatbare waarde zijn voor vrouwen van alle leeftijden.

Dus, wanneer u voor De Groene Zuster kiest, kiest u voor meer dan alleen een dienst – u kiest voor empowerment, bewustwording en een partnerschap in uw reis naar welzijn. Samen omarmen we de kracht van Medische Thermografie om uw gezondheid te bevorderen, een leven lang gezonde borsten na te streven en u te leiden naar een toekomst waarin preventie de sleutel is tot een stralend leven.

Bezoek eens een van onze lezingen voor:

  • Antwoord op de vragen die bijna niemand spontaan over borsten stelt;
  • Tips voor preventie en zelfonderzoek;
  • Informatie over risicofactoren;
  • Een kritische kijk op de bestaande onderzoeksmethoden;
  • Alles over borstonderzoeken met thermografie.

2018: Award for making the most thermograms in the world

Onze internationale beroepsorganisatie:

De Groene Zuster is lid van de IAMT, een wereldwijde organisatie die medisch thermografen up-to-date houdt over de geldende richtlijnen en die mogelijkheden biedt tot professionele intervisie. Leden van de IAMT komen tweejaarlijks bij elkaar om kennis uit te wisselen. In mei 2016 en juli 2018 ontving Francine een Award van de IAMT voor bijzondere verdiensten. Francine is bovendien President voor de IAMT.

Medische thermografie als onderzoeksmethode

Onze thermografen

Francine van Broekhoven

Oprichtster van De Groene Zuster.

Ze is een expert op het gebied van borstgezondheid. Ze heeft duizenden borstonderzoeken gedaan met medische thermografie en vrouwen daarmee geholpen om een beter begrip te krijgen over hoe ze hun borsten en hun lichaam gezond kunnen houden.

Francine heeft na het maken van 5000 studies de opleiding gedaan om thermografie studies te interpreteren. Uw krijgt uw rapport van Francine tenzij u graag een arts rapport wilt.

Francine is niet alleen gecertificeerd medisch thermograaf en trainer, ook is ze  President van de internationale beroepsvereniging voor thermografen de iAMT. Francine is Spreekster en auteur van het “Handboek Borstgezondheid en Medische Thermografie” en “Breast Health Handbook and Medical Thermography” en oprichtster van De Groene Zuster.

Frauke Boer

Gecertificeerd medisch thermograaf.

Frauke is gecertificeerd medisch thermograaf in Noord Nederland met vestigingen in Groningen, Assen, Hoogeveen, Sneek, en Almelo. Daarnaast is Frauke ook Borsttherapeut en geeft ze borstweefselbehandelingen, lymfedrainage van hals en borst en littekenbehandelingen van de borsten bij haar eigen praktijk Leeef! Daarnaast begeleidt en behandelt ze vrouwen met Breast Implant Illness zowel voor als na explantatie.

Monique Nab

Gecertificeerd medisch thermograaf.

Monique is gecertificeerd medisch thermograaf in Boxmeer, Eindhoven, Roermond, Den Bosch en Hasselt. Daarnaast is Monique Borsttherapeut en geeft ze, in haar eigen praktijk Vindt-Ik, borstweefselbehandelingen, lymfedrainage (borsten en compleet lichaam) en littekenbehandelingen van de borsten. Tevens is ze natuurgeneeskundig therapeut, en begeleidt ze mensen zowel op lichamelijk emotioneel als energetisch gebied.

Cindy Paudyal

Gecertificeerd medisch thermograaf.

Cindy is gecertificeerd medisch thermograaf in Amsterdam, Den Haag, Rotterdam, Utrecht, Apeldoorn, Almere en Groenlo.
Daarnaast is Cindy ook Natuurgeneeskundig
therapeut en richt ze zich op vrouwengezondheid via leefstijl, kruiden en voeding in haar eigen praktijk Pure.
Ze begeleidt en behandelt vrouwen die o.a. klachten ondervinden tijdens de menstruatie en/of overgang.

Ilona Nijmeijer

Gecertificeerd medisch thermograaf.

Ilona is gecertificeerd medisch thermograaf in Noord Nederland met vestigingen in Arnhem en Zwolle

Thea de Fonkert

Gecertificeerd medisch thermograaf.

Thea is gecertificeerd medisch thermograaf in Zuid-West Nederland.

Achter de schermen

Irene Westerdijk

Office manager & Cliënt contact

Irene werkt al voor De Groene Zuster sinds 2015. Je krijgt Irene aan de telefoon voor het maken van afspraken, informatie over medische thermografie of trainingen. Irene krijg je ook aan de telefoon als je een belafspraak hebt om samen je thermografierapport door te nemen.​

Ilse van Broekhoven

Website & Webshop Manager.

Ilse zorgt dat alle pagina’s op de website en van de webshop altijd netjes up-to-date zijn. en als webshop manager voor De Groene Zuster zorgt Ilse ervoor dat alle pakketjes netjes verpakt bij de klanten aankomen.

Naast het werk voor De Groene Zuster heeft Ilse zelf nog 2 andere webshops en helpt ze andere ondernemers met webshopbeheer en webshopautomatie.

Stein van Broekhoven

IT-Management.

Stein is voor De Groene Zuster vooral achter de schermen bezig met AVG.

Dit doet hij voor de website, webshop en voor ons cliënten dossier.

Mentor, collega's en beroepsvereniging iAMT

Carol Chandler

Mentor IAMT

Kristin Burton

Collega IAMT

Prof. Fransis Ring

Mentor

Don Urich

Radioloog & sparringpartner

dr. Peter Melkert
Barbara Havenith
Marga van Amersfoort
Irene Lelieveld

Schrijfster en therapeut

Marjolein Dubbers

De Energieke Vrouwen Academie

Schuiven naar boven

Schrijf je in voor de nieuwsbrief en ontvang de nieuwste editie van ons magazine: Boezemvriendin

Boezem vriendin 6 (#38)
Groen is het nieuwe roze