Voorbereiding op het onderzoek - De Groene Zuster

maandag, dinsdag, donderdag & vrijdag van 13:00 tot 17:00 uur

De Groene Zuster

Voorbereiding op het onderzoek

Voor accurate thermografische beelden vragen we u deze lijst op tijd en goed door te nemen.

Meer uitleg vind u onderaan.

0
Dagen voor uw onderzoek
0
Uur voor uw onderzoek

Op de dag zelf

Graag in acht nemen vóór het onderzoek

Waarom moet ik rekening houden met zo veel zaken vóór het onderzoek?

Medische thermografie maakt gebruik van een infrarood camera die de temperatuur meet aan de oppervlakte van de huid. Daarmee detecteren we patronen die gewoon én ongewoon zijn. We meten ook de temperaturen. Asymmetrie in temperaturen geeft een niveau van zorg aan. Patronen en asymmetrie samen kan een aanleiding zijn voor vervolgonderzoek.

Er zijn externe (buiten uw lichaam) factoren die invloed kunnen hebben op deze patronen en temperaturen; al deze zaken ziet u boven in de lijst vermeld staan. Om een nauwkeurig thermogram te maken is het zeer belangrijk rekening te houden met deze factoren.

Als we uw beelden hebben gemaakt en alle vragen zijn gesteld, laat ons dan weten of u een rapport wilt wat gemaakt is door een arts of door een therapeut. Meer uitleg over het verschil vind u hier.

Heeft u twijfels over of u goed voorbereid bent, belt u dan op tijd met ons.

Bij niet op tijd afzeggen (dit kan kosteloos tot 48 uur op werkdagen) brengen we de nota in rekening voor het onderzoek waar u voor gekozen had. (bij Baseline of Borstonderzoek wordt een borstonderzoek in rekening gebracht). We hopen op uw begrip hiervoor.