Ervaringen

Op deze pagina kun je lezen hoe een aantal van onze klanten hun thermografie bij De Groene Zuster hebben ervaren. Heb je hier vragen of opmerkingen over, aarzel dan niet om contact met ons op te nemen! Veel ervaringen die je hieronder kunt lezen zijn echte verhalen. We vinden het waardevol je dit te laten lezen. Maar bedenk dat hoewel vrouwen het heerlijk vinden geen mammografie meer te laten maken wij dat advies niet geven. Thermografie is een ander onderzoek als mammografie en deze twee onderzoeken kun je niet vergelijken. Kijk bij veelgestelde vragen over het verschil tussen mammografie en thermografie.
Marijke
BLIJ MET THERMOGRAFIE
Lees verder
“In maart had ik mijn eerste thermografie onderzoek bij Francine. De (uitgebreid beschreven en telefonisch uitgelegde) uitslag was ‘gemiddeld niveau van zorg’. Na advies 3x een borstweefselbehandeling ondergaan bij Frauke. Tevens intussen adviezen opgevolgd waaronder alle dagen de borstel- en massagemethode, waar ik zeker weten mee doorga. (Al jaren draag ik geen bh meer). En zie: na het tweede thermografie onderzoek in juli kreeg ik deze uitslag: laag niveau van zorg. Blij blij. Dit is pas preventie!!! Deze 2 onderzoeken zijn nu mijn blauwdruk voor toekomstige (jaarlijkse of 2-jaarlijkse) thermografie onderzoeken. Dank aan Francine en Frauke!!!”
Monique van Gent
VROUW-VRIENDELIJK EN PROFESSIONEEL
Lees verder
“Mijn ervaring met borst thermografie en in het bijzonder met Francine van Broekhoven is een heel positieve! Vrouw-Vriendelijk in alle opzichten, zowel qua systeem als persoon. Francine werkt heel secuur en professioneel, zowel tijdens het onderzoek als in de follow up. Bijzonder prettig is dat de uitgebreide rapporten in het Nederlands zijn. Naast haar specialisme op het vlak van borstthermogrie, maken haar kennis over gezondheid in het algemeen, goede voeding en gezond drinkwater, alsmede haar warme en integere persoonlijkheid voor mij het geheel als zeer aan te raden aan iedere vrouw! Hartelijke groet”
Davor Bilić
ABOVE ANY EXPECTATIONS
Lees verder
"A week ago finished Medical thermography training with Francine and I must say it was awesome. Just above any expectations. Inspite constant education, internet discovering and self-education, I must say, I received a lot of new, useful information. Francine is really precised and focused during training, and you can feel, she really wants you to become a first class medical thermographer. Scrictly following the protocol and imaging procedure, and explaining why this is really crucial, helping you all the way, to really understand all the features of thermal camera and medical software. And you can feel her desire to really help people. Thank you Francine, for opening a new world to me."
Loekie Robert
THERMOGRAFIE IS TOP
Lees verder
"Na een slechte ervaring bij het maken van een mammografie een aantal jaren geleden (ik had een cyste in mijn borst en deze knapte bij de 5e poging om een foto te maken) heb ik mij steeds afgevraagd of er geen andere (pijnloze) manier was om de borsten te bekijken. Bij toeval kwam ik vorig jaar in contact met Francine van Broekhoven, en bij haar heb ik een infraroodscreening laten maken. Wat een verademing. Geen pijn, geen geplet en een overduidelijk rapport van een arts, met telefonische uitleg van Francine. Voor mij geen mammografie meer.”
Ella
JIPPIE, BLIJ MET DE THERMOGRAFIE
Lees verder
“Na al jaren geen goed gevoel te hebben bij een mammografie heb ik nu eindelijk de stap genomen om een thermografie te laten maken. Dit voelt voor mij veel beter en is zeker vrouwvriendelijker dan die “pletmachine”. Het is alleen bijzonder jammer dat dit nog niet erkend wordt door de ziekenfondsen waardoor dit nog niet vergoed wordt. Daardoor is dit voor iemand met een kleinere beurs bijna niet bereikbaar en dat is toch bijzonder jammer. Over 6 maanden ga ik voor de 2e thermografie en ik hoop door het droogborsten dan nog betere resultaten te zien.”
Helen Norp
VOORKOMEN IS BETER
Lees verder
“Ik heb 10 jaar gelden borstkanker gehad. Om te voorkomen dat ik het terugkrijg wil ik preventief te werk gaan. ik koos voor thermografie omdat ik een aversie ontwikkelde tegen de mammografie en omdat röntgenstraling niet past in mijn idee van preventief behandelen. Mijn eerste thermografie is opgevolgd door een tweede. Ik werd door Francien en later door Frauke zorgvuldig benaderd met goede uitleg en adviezen. Droogborstelen, een b.h. dragen zonder beugels, littekens en lymfe massage zijn goede voorbeelden van preventie, waarbij ik ter extra ondersteuning ook nog pure etherische oliën gebruik en deodorant zonder aluminium.. Het onderzoek bij de Groene zuster heb ik als erg vrouw vriendelijk ervaren.”
Roos de Bruijn-Bingley
Lees verder
Hallo lieve mensen, gisteren een mooie kans gekregen van Francine om voor een gereduceerde prijs een thermografie-kaakfoto te laten maken in Rotterdam. Ben blij dat ik deze thermografiefoto’s (6 in totaal) heb laten maken want er was een ontsteking te zien in mijn wang-kaak gebied, dus vandaag maar meteen een afspraak gemaakt met mijn tandarts want door een ontsteking kunnen allerlei andere klachten in je lichaam gaan ontstaan. Ook waren er warmtebronnen te zien in mijn voorhoofd en nek. Meteen kreeg ik uitleg en advies van Francien en later die dag de foto’s toegestuurd waar ik mee verder kan. Dus ook een afspraak met een chiropractor staat nu op mijn lijstje. Erg fijn om te horen waar de probleemgebieden liggen en wat de mogelijkheden dan zijn.
Gertrude
BLIJ HIERVOOR GEKOZEN TE HEBBEN
Lees verder
“Na toch steeds wat negatieve berichten te horen over de mammografie, ben ik op zoek gegaan naar een alternatief. Dat bleek de Thermogram te zijn. Ik heb eerst uitgebreide informatie opgevraagd en uiteindelijk besloten hiervoor te kiezen. Het is een pijnloos onderzoek met veel betere resultaten. In tegenstelling tot de mammografie wordt het hele gebied rond de borsten goed in beeld gebracht, met warmtefoto's en ook de lymfen zijn te zien. Natuurlijk blijft het een spannend moment als de uitslag komt. Daar verandert niets aan, maar je weet wel dat het betrouwbaar en transparant is. Je krijgt je eigen foto's toegestuurd, met een uitgebreide toelichting hierop, gevolgd door advies. Ik ben blij dat ik hiervoor gekozen heb en zal nooit meer en mammografie laten maken. Het is wel jammer dat een Thermogram niet vergoed wordt. Hierdoor zullen er vrouwen zijn die hier niet voor (kunnen) kiezen, maar als je het je kunt veroorloven, dan zou ik het zeker doen.”
Rosanita van den Bogaert
THERMOGRAFIE IS VROUWVRIENDELIJKER
Lees verder
“Dit jaar zou ik voor het eerst kunnen deelnemen aan het landelijke onderzoek naar borstkanker via de mammografie. Van heel veel vrouwen had ik al gehoord hoe vreselijk zij dit onderzoek vinden maar er toch maar aan meedoen zodat ze later niet hoeven te zeggen dat ze het hadden kunnen weten. Erger is nog dat diverse huisartsen aangaven dat dit onderzoek nauwelijks toegevoegde waarde biedt en dat als mannen het zouden moeten ondergaan er al een veel beter alternatief zou zijn geweest!!!! Dit heeft mij doen besluiten om voor thermografie te gaan om te zien of dit voor een mij een betere methode kan zijn. De eerste scan lijkt goed in orde te zijn, dus ik wacht nu even de tweede af om te zien hoe mijn baseline eruit ziet. Het ondergaan van de thermografie is vele malen prettiger dan de mammografie waarbij de wijze waarop de werkwijze van Francien eveneens een grote rol speelt. Vooralsnog kan ik het iedereen aanbevelen. De volgende stap is de preventieve mammografie eruit en het geld beschikbaar stellen voor thermografie.”
Gonnie van Westenbrugge
POSITIEVE ERVARING
Lees verder
"Mijn ervaring met thermografie: een zeer vrouwvriendelijk borstonderzoek, met duidelijke beelden. Het wordt ook goed uitgelegd door de deskundige en je krijgt adviezen mee, waar je wat mee kan. Het is alleen jammer , dat het nog niet vergoed wordt door de zorgverzekering.”
Dorine
ZEG HET VOORT!
Lees verder
“Thermografie verdient meer aandacht, zeker bij de Zorgverzekeraars. Deze methode voor ondermeer borstonderzoek is zoveel meer dan alleen een foto !! De prettige behandeling, de informatie en de nazorg is super. Ik ben heel blij dat ik deze methode heb ontdekt. Hopelijk wordt dit snel opgenomen in de Zorgkosten zodat dit voor iedereen beschikbaar wordt.”
Francisca Barten
Lees verder
“Heel fijn dat je bij de Groene Zuster preventieve informatie op maat krijgt, iets wat in de reguliere zorg niet gebeurt en wat eigenlijk verbazingwekkend is. Naast het feit dat een mammografie pijnlijk is en vrouwonvriendelijk gebeurt (inherent aan de methode en niet zozeer aan de mensen die dit uitvoeren) kan het niet geheel veilig zijn en sluit het bovendien niets volledig uit. Ik raad iedere vrouw aan een thermografie te laten maken en preventief actief aan de slag te gaan om jezelf gezond te houden.”
Hannah Jansen
Hannah Jansen
Lees verder
Mooie site, veel info waar ik me in kan vinden. Goed uitgelegd en ook niet onbelangrijk, het sluit aan bij mijn gedachtegoed. Keep up the good work!
Désirée Bourgonje
Désirée Bourgonje
Lees verder
Heel helder en duidelijk! Zo belangrijk voor alle vrouwen om dit te weten! Bedankt
Tine Dekkers
Tine Dekkers
Lees verder
Helder en duidelijk, heb een thermografie laten doen, wonderlijk die techniek, Bedankt !
Previous
Next
Annemiek Koelewijn
Annemiek Koelewijn
Lees verder
Gisteren een workshop borstgezondheid gevolgd bij Francine in Houten, je krijgt niet alleen veel waardevolle informatie (op een hele leuke, gepassioneerde manier gebracht), maar krijgt ook een heleboel praktische tips mee en een goodiebag met huidborstel, boek over borstgezondheid en kortingsbonnen voor oa superfoods en een borstweefselbehandeling. Bijzonder was het om met een groep vrouwen kennis te delen over zo'n intiem onderwerp het was gezellig, ontroerend en educatief.
Terry Kruller Von Nassau Dietz
Terry Kruller Von Nassau Dietz
Lees verder
een prima methode die ook nog eens preventief werkt! Zo belangrijk Borst Gezondheid!!!!
Previous
Next

DEEL JE ERVARING(EN)

Deel je ervaring met ons en met andere vrouwen over wat thermografie voor jou heeft betekend. En help zo iemand anders een goede keuze te maken!

Schuiven naar boven