Medische Thermografie

Op deze pagina kun je lezen hoe een aantal van onze cliënten hun thermografie bij De Groene Zuster hebben ervaren. Heb je hier vragen of opmerkingen over, aarzel dan niet om contact met ons op te nemen!

Veel ervaringen die je hieronder kunt lezen zijn echte verhalen. We vinden het waardevol je dit te laten lezen. Maar bedenk dat hoewel vrouwen het heerlijk vinden geen mammografie meer te laten maken wij dat advies niet geven.

Thermografie is een ander onderzoek als mammografie en deze twee onderzoeken kun je niet vergelijken. Kijk bij veelgestelde vragen over het verschil tussen mammografie en thermografie.

Deel je ervaring met ons en met andere vrouwen over wat thermografie voor jou heeft betekend. En help zo iemand anders een goede keuze te maken!

Reviews
Ali
Bloedende borst
Lees verder
Een bloedende borst, geen kanker, maar wat dan wel. De chirurg had geen antwoord. Zijn diagnose maakte me blij, maar ook ontevreden. Via via kwam ik bij de Groene zuster en sindsdien laat ik jaarlijks een thermogram maken. Dat gaf inzicht en rust. En met de borstweefselbehandeling van Frauke is ook het bloeden verleden tijd. Voorkomen is beter dan genezen! Fijn dat jullie er zijn.
T.Bakker
Het is niet toeval als het op je pad komt als je het nodig hebt.
Lees verder
Al weer wat jaren terug dat de Groene Zuster op mijn pad kwam toen ik het nodig had! Zou het iedereen aanraden.
Luuc Christiaanse
Lees verder
Blij met thermografie Dank je Francine Dat je me aanbood mijn gezicht te onderzoeken KNO arts diagnostiseerde onomkeerbare doofheidsproces rechteroor. Verder had ik veel basaal carcinoomolekjes in het gezicht Je voelt stageerde veel laaggradige ontstekingen Ik heb daar eerst cats claw voor genomen. Dit hielp nauwelijks. Later kwam ik op het dooor van cdc van Andreas Kalcker Na 3 weken gebruik doofheid praktisch over en plekjes in het gezicht, die ik eerst met zwarte zalf behandelde kwamen niet meer terug. Super diagnose. Zo dankbaar. Luuc(72)
Monica
MET GEBROKEN POLS
Lees verder
Ik kwam bij het Regus in Utrecht voor mijn eerste thermografie van mijn borsten. Francine had haar pols gebroken en had een mitella om. Toch was zij naar Utrecht gekomen om haar afspraken voor een thermografie na te komen. Het voelde raar om mijn bovenkleding aan het begin van het gesprek uit te trekken (zodat mijn lichaam aan de temperatuur van de ruimte kon wennen) en daarna een vragenlijst door te spreken alsof ik gewoon gekleed was. Met duidelijke instructies over hoe ik moest zitten en hoe ik mijn armen moest houden, maakte Francine de foto's. In het telefonisch consult een paar weken later hoorde ik dat de foto's beoordeeld waren en kreeg ik voedingsadviezen en een paar supplementen voorgeschreven om mijn borsten gezond te houden. Fijne behandeling door Francine! Het is een prijzige behandeling maar geeft duidelijk weer waar de aandachtspunten in mijn borstgezondheid zitten. Ik borstel nu dagelijks mijn borsten en draag al jaren geen BH meer. Het blijft jammer dat de zorgverzekeraars deze preventieve gezondheidszorg nog steeds niet vergoeden, want met de lange termijn adviezen van De Groene Zuster blijf ik gezond en weet ik wat qua voeding belangrijk voor mij is.
Ellis
Lees verder
Doe sinds een aantal jaren het thermografisch borst onderzoek en juist door het ieder jaar te doen weet je hoe je borsten “zijn”. Dit jaar ook een full body onderzoek gedaan en daar kwamen best wat puntjes uit waar ik nu mee bezig ben. Ontsteking in een wortel van een kies waar ik geen last van heb maar die wel problemen in mijn lichaam veroorzaakt en loop Nu bij een chiropracter om mijn lijf rechter te krijgen. Ik ben dus heel blij met de groene zuster en zal dit zeker ieder jaar herhalen.
Marijke
BLIJ MET THERMOGRAFIE
Lees verder
“In maart had ik mijn eerste thermografie onderzoek bij Francine. De (uitgebreid beschreven en telefonisch uitgelegde) uitslag was ‘gemiddeld niveau van zorg’. Na advies 3x een borstweefselbehandeling ondergaan bij Frauke. Tevens intussen adviezen opgevolgd waaronder alle dagen de borstel- en massagemethode, waar ik zeker weten mee doorga. (Al jaren draag ik geen bh meer). En zie: na het tweede thermografie onderzoek in juli kreeg ik deze uitslag: laag niveau van zorg. Blij blij. Dit is pas preventie!!! Deze 2 onderzoeken zijn nu mijn blauwdruk voor toekomstige (jaarlijkse of 2-jaarlijkse) thermografie onderzoeken. Dank aan Francine en Frauke!!!”
Loekie Robert
THERMOGRAFIE IS TOP
Lees verder
"Na een slechte ervaring bij het maken van een mammografie een aantal jaren geleden (ik had een cyste in mijn borst en deze knapte bij de 5e poging om een foto te maken) heb ik mij steeds afgevraagd of er geen andere (pijnloze) manier was om de borsten te bekijken. Bij toeval kwam ik vorig jaar in contact met Francine van Broekhoven, en bij haar heb ik een infraroodscreening laten maken. Wat een verademing. Geen pijn, geen geplet en een overduidelijk rapport van een arts, met telefonische uitleg van Francine. Voor mij geen mammografie meer.”
Roos de Bruijn-Bingley
Lees verder
Hallo lieve mensen, gisteren een mooie kans gekregen van Francine om voor een gereduceerde prijs een thermografie-kaakfoto te laten maken in Rotterdam. Ben blij dat ik deze thermografiefoto’s (6 in totaal) heb laten maken want er was een ontsteking te zien in mijn wang-kaak gebied, dus vandaag maar meteen een afspraak gemaakt met mijn tandarts want door een ontsteking kunnen allerlei andere klachten in je lichaam gaan ontstaan. Ook waren er warmtebronnen te zien in mijn voorhoofd en nek. Meteen kreeg ik uitleg en advies van Francien en later die dag de foto’s toegestuurd waar ik mee verder kan. Dus ook een afspraak met een chiropractor staat nu op mijn lijstje. Erg fijn om te horen waar de probleemgebieden liggen en wat de mogelijkheden dan zijn.
Gonnie van Westenbrugge
POSITIEVE ERVARING
Lees verder
"Mijn ervaring met thermografie: een zeer vrouwvriendelijk borstonderzoek, met duidelijke beelden. Het wordt ook goed uitgelegd door de deskundige en je krijgt adviezen mee, waar je wat mee kan. Het is alleen jammer , dat het nog niet vergoed wordt door de zorgverzekering.”
Annemiek Koelewijn
Lees verder
Gisteren een workshop borstgezondheid gevolgd bij Francine in Houten, je krijgt niet alleen veel waardevolle informatie (op een hele leuke, gepassioneerde manier gebracht), maar krijgt ook een heleboel praktische tips mee en een goodiebag met huidborstel, boek over borstgezondheid en kortingsbonnen voor oa superfoods en een borstweefselbehandeling. Bijzonder was het om met een groep vrouwen kennis te delen over zo'n intiem onderwerp het was gezellig, ontroerend en educatief.
Ella Poeser - Lambrechts
Lees verder
Al 2 x een borst thermogram laten doen en 1 x een kaak thermogram en ben er nog steeds erg blij mee. Duidelijke uitleg, voor, tijdens en na de "foto's" en dan later nog een keer via de telefoon. Alles wordt goed doorgenomen en ook mijn vragen werden beantwoordt. Jammer dat dit nog steeds niet vergoed wordt door de verzekering!!!! Hierdoor kunnen helaas veel vrouwen deze fijne manier van onderzoek niet laten doen 😞.
Jolien Wondergem
Lees verder
Thermogram van mijn borsten laten maken. Vrouwvriendelijk. Ik heb hiervoor gekozen na 2x een borstontsteking na het reguliere, voor mij zeer pijnlijke, bevolkingsonderzoek. Fijne mensen die de thermografie maken. Goede begeleiding en telefonisch nagesprek bij de uitslag. Vragen worden duidelijk beantwoord en er wordt eventueel advies gegeven. Kortom: ik raad een thermografie bij de Groene Zuster zeker aan!
JacTHERMOGRAFIE
Lees verder
Thermografie is in basis een simpel middel om te zien waar in je lichaam de ontstekingen wat zich al warmte bron specifieseert laat zien. Een ontsteking is het afweer van je lichaam tegen niet wenselijke stoffen die geneutraliseerd moeten worden. Een simpel middel om de moeilijke balans van het lichaam te intrepeteren. Aan de hand van het thermobeeld is er toch veel af te lezen en daar iets aan te doen.
KatrinVrouwenonderzoek
Lees verder
Voor het eerst bij een thermografie onderzoek geweest en daarom voor de optie 'vrouwenonderzoek' gekozen. De begroeting was hartelijk, respectvol en ontspannen. Ik voelde mij veilig bij Cindy. Het uit de kleren gaan was helemaal geen probleem. De foto's werden binnen een paar dagen naar mij toegestuurd, heel prettig om de uitslag zo gauw te weten te komen. Goede uitgebreide uitleg van Francine. Ook het afrondende telefoongesprek met Cindy, waarbij je eventuele vragen mocht stellen verliep soepel, duidelijk en heel prettig. Ik ben blij met het hele proces en de informatie over de staat van mijn lichaam. Fijn dat de Groene zusters er zijn!
Djoke Postma
Borstonderzoek
Lees verder
Heb het onderzoek als zeer prettig ervaren, zal het iedereen aanraden!
Arjanne
Zo blij mee
Lees verder
Ik ben geen leek op het gebied van gezondheid en verdiep me vaak en graag in "gezonde keuzes" . Thermografie is een van mijn beste keuzes geweest wat betreft mijn eigen gezondheid! Het bevolkingsonderzoek zag ik niet erg zitten maar ik was toch onrustig over helemaal geen controle.Gelukkig kwam ik dit tegen, ik ben nu twee keer geweest 1ste keer "vrouwen onderzoek" zoals dat geloof ik genoemd wordt. Het sprak me erg aan omdat er in mijn beleving altijd een aanknopingspunt is wanneer er iets mis gaat in het lichaam. Francine heeft mij helder en duidelijk uit kunnen leggen waar de knelpunten zitten en gelijk ook tools om er verbetering in te brengen. Bij het 2e onderzoek was het duidelijk verbeterd en niet geheel onbelangrijk is dat ik nu veel beter weet hoe ik zo gezondmogelijk kan eten en wat supplementen kan toevoegen waarvan de uitleg hoe en waarom heel duidelijk is. Sinds ik geweest ben is mijn onrustige gevoel ook weg en voel ik mij veel zekerder, erg fijn dus zeker een aanrader!! ik blijf het in ieder geval 1x per jaar doen!
Leonie
Lees verder
Ik ervaar de borstonderzoeken bij de Groene zuster als zeer positief. Je krijgt duidelijke uitleg wat er gaat gebeuren. Ook de uitslag wordt goed besproken. En wanneer je gevoelige borsten hebt dan kan ik je een borstweefselbehandeling absoluut adviseren. Ik kan niet in andermans knip kijken maar jaarlijks een foto maken om er zo op tijd bij zijn is voor je eigen gezondheid zeker waard.
AttjeTHERMOGRAFIE EEN GOEDE KEUZE
Lees verder
Ik had al een paar jaar geen mammografie meer laten doen vanwege pijnlijke borsten. Gelukkig ontdekte ik de thermografie. Ben daar erg gelukkig mee. bij Frauke voelde ik me meteen op mijn gemak. Ze is heel goed op de hoogte met de thermografie en weet duidelijke antwoorden te geven op mijn vragen. Ben nu 3 keer geweest en er is vooruitgang te zien. Borstel elke dag mijn borsten en dat is zeker aan te raden. Thermografie is meer dan infraroodscreening je krijgt aandacht voor je borsten en je vragen . kortom een heel goede beslissing. Met dank aan Frauke.
Antje De RondeMAKKELIJK EN DICHTBIJ
Lees verder
Ik doe de thermografie omdat ik een paar keer platgeperst was door de “mammografie” Ik vind dit een fantastische manier en je krijgt ook advies
Petra
Lees verder
Misschien ben ik een beetje bevooroordeeld omdat Francine een vriendinnetje is… maar toch wil ik graag mijn oordeel geven over mijn borstonderzoek. In mijn geval vond dit, (na overleg uiteraard!) plaats met 2 “stagiaires” die het onderzoek uitvoerden. Dit onder de deskundige leiding van Francine. Haar toewijding en expertise is indrukwekkend en haar uitleg helder, duidelijk en eerlijk! Kortom een fijne ervaring en een goed alternatief voor de reguliere borst-plet-bus. Begrijp oprecht niet waarom dit niet als alternatief wordt aangeboden door de zorgverzekeraar?!
A. van DijkPROFESSIONEEL EN AARDIG
Lees verder
Gisteren mijn vervolg borstonderzoek gehad. Het was pas mijn tweede onderzoek maar het voelde al helemaal vertrouwd met Francine. Ze is deskundig, professioneel en aardig.
Monique van Gent
VROUW-VRIENDELIJK EN PROFESSIONEEL
Lees verder
“Mijn ervaring met borst thermografie en in het bijzonder met Francine van Broekhoven is een heel positieve! Vrouw-Vriendelijk in alle opzichten, zowel qua systeem als persoon. Francine werkt heel secuur en professioneel, zowel tijdens het onderzoek als in de follow up. Bijzonder prettig is dat de uitgebreide rapporten in het Nederlands zijn. Naast haar specialisme op het vlak van borstthermogrie, maken haar kennis over gezondheid in het algemeen, goede voeding en gezond drinkwater, alsmede haar warme en integere persoonlijkheid voor mij het geheel als zeer aan te raden aan iedere vrouw! Hartelijke groet”
Ella
JIPPIE, BLIJ MET DE THERMOGRAFIE
Lees verder
“Na al jaren geen goed gevoel te hebben bij een mammografie heb ik nu eindelijk de stap genomen om een thermografie te laten maken. Dit voelt voor mij veel beter en is zeker vrouwvriendelijker dan die “pletmachine”. Het is alleen bijzonder jammer dat dit nog niet erkend wordt door de ziekenfondsen waardoor dit nog niet vergoed wordt. Daardoor is dit voor iemand met een kleinere beurs bijna niet bereikbaar en dat is toch bijzonder jammer. Over 6 maanden ga ik voor de 2e thermografie en ik hoop door het droogborsten dan nog betere resultaten te zien.”
Gertrude
BLIJ HIERVOOR GEKOZEN TE HEBBEN
Lees verder
“Na toch steeds wat negatieve berichten te horen over de mammografie, ben ik op zoek gegaan naar een alternatief. Dat bleek de Thermogram te zijn. Ik heb eerst uitgebreide informatie opgevraagd en uiteindelijk besloten hiervoor te kiezen. Het is een pijnloos onderzoek met veel betere resultaten. In tegenstelling tot de mammografie wordt het hele gebied rond de borsten goed in beeld gebracht, met warmtefoto's en ook de lymfen zijn te zien. Natuurlijk blijft het een spannend moment als de uitslag komt. Daar verandert niets aan, maar je weet wel dat het betrouwbaar en transparant is. Je krijgt je eigen foto's toegestuurd, met een uitgebreide toelichting hierop, gevolgd door advies. Ik ben blij dat ik hiervoor gekozen heb en zal nooit meer en mammografie laten maken. Het is wel jammer dat een Thermogram niet vergoed wordt. Hierdoor zullen er vrouwen zijn die hier niet voor (kunnen) kiezen, maar als je het je kunt veroorloven, dan zou ik het zeker doen.”
Dorine
ZEG HET VOORT!
Lees verder
“Thermografie verdient meer aandacht, zeker bij de Zorgverzekeraars. Deze methode voor ondermeer borstonderzoek is zoveel meer dan alleen een foto !! De prettige behandeling, de informatie en de nazorg is super. Ik ben heel blij dat ik deze methode heb ontdekt. Hopelijk wordt dit snel opgenomen in de Zorgkosten zodat dit voor iedereen beschikbaar wordt.”
Terry Kruller Von Nassau Dietz
Lees verder
een prima methode die ook nog eens preventief werkt! Zo belangrijk Borst Gezondheid!!!!
Jacqueline Diks
Lees verder
Een thermogram is compleet pijnvrij en idd wordt je op een persoonlijke manier behandeld. Geen enkele vraag is gek, je krijgt alle uitleg + de cliché's tot in de details per mail. Behalve de thermographie van je borsten kan ik een vrouwonderzoek echt aan raden: bij mij kwamen er dingen aan het licht waar ik anders nog lang mee door zijn gelopen ,uit de categorie ' vage klachten'. Je gezondheid is zo belangrijk dat ik toch iedereen aan kan raden om , ondanks dat de verzekering er nog niet aan wil over te stappen naar thermographie! Wat heb je aan geld als je straks mss te laat ontdekt een kanker te hebben ??? Vraag desnoods geld voor je verjaardag oid..... Als er meer vrouwen hier toe over gaan en andere vrouwen ( en mannen !!!!) op wijzen komt het eerder in het ziekenfondspakket etc. Iedereen een gezond nieuw jaar ❤
Linda Bongarts
Lees verder
2x een thermogram van de borsten laten maken. Duidelijk beeld en duidelijke uitleg. En het is zó gebeurd! Ik hoop dat tegen de tijd dat ik voor t bevolkings onderzoek wordt opgeroepen die nare mammografieën zijn vervangen door thermografieën. In mijn geval veel zinvoller en een stuk minder belastend/pijnlijk.
Pauline van PienTV
Beide keren spot on
Lees verder
Ik heb twee maal thermografie gehad. 1 x voor de borst. Toen was de uitslag in 1 woord ‘onrustige borsten’ met advies om er zeker verder naar te laten kijken. Dat bleek dus inderdaad foute boel toen ik een punctie uiteindelijk durfde te nemen. Gelukkig voorstadium borstkanker dus was er op tijd bij. Heb heel veel geleerd op gebied van borstgezondheid van Francine en daar ook korte video afleveringen van gemaakt, die te zien zijn op Pien.tv. De 2e keer was bijzonder genoeg op een beurs en toen Francine foto’s van m’n keel/hals gebied maakte, omdat ik een en ander voelde en al twee keer was weggestuurd bij de huisarts, zelfs na testen van de schildklier, zag zij toch echt dat er iets niet goed zat. Daardoor zette ik door bij de huisarts voor bloedonderzoek om verwezen te worden en bleek toch dat het niet goed was, namelijk een veel te snelle schildklier met daar nog eens bij de ziekte van Graves. Omdat ik ook hierbij er vroeg bij was heb ik ook mijn schildklier in balans kunnen brengen. Dus ik zie thermografie echt als hele goede manier om er snel bij te zijn en ter preventie.
Meinie
Absolute aanrader
Lees verder
Ik ga al een paar jaar voor borstonderzoek in plaats van naar de mammografie / borstenpletter. De onderzoeken zijn vlot maar uitstekend, er wordt naar meer gekeken dan alleen de borsten. De uitleg en adviezen ter plekke door de professional vind ik zeer fijn. Het rapport wat je thuiskrijgt is zeer uitgebreid en het erbij horende teleironische consult is erg fijn om het nog eens door te spreken. Ik kan ook altijd met mijn vragen terecht met betrekking tot professionals waar zij bekend mee zijn voor aangeraden behandelingen. Het kost wat, maar anders gaat mijn eigen risico er toch aan. En gezondheid mag wat kosten toch?. Ik kan het zeer zeker aanraden.
Adri
FULL BODY THERMOGRAFIE
Lees verder
De thermografische fotosessie werd op een respectvolle vriendelijke manier uitgevoerd. Met de uitslag kon ik verder: ik bleek 2 wortelkanaal ontstekingen te hebben ( geen symptomen/tandarts had dit niet gezien). Orthopedische diagnostiek was: leer er maar mee leven.... Ben nav thermografie toch naar een chiropractor gegaan, inmiddels al meer beweeglijkheid in verschillende gewichten! Win win!!
Anita de Ronde
Pijnloos
Lees verder
Het is fijn om zo een borstonderzoek te ondergaan. De parkeergelegenheid is ook altijd goed op het terrein.
M. DerhaagZEER TEVREDEN KLANT!
Lees verder
De groene zuster is een heel plezierige, vriendelijke, profesionele en bovenal kundige organisatie. Ik voel me bij hun in vertrouwde handen. Het is voor mij een manier van vroeg opsporing in tegenstelling tot het rijkssysteem dat toch achter de feiten aan huppelt
Diana MederEXTRA SCREENING
Lees verder
Ik vind het erg prettig om naast de mammografie ook een thermografisch onderzoek te laten doen. Het geeft nog meer vertrouwen. En de Groene Zuster is daar een erg fijne plek voor!!!
Davor Bilić
ABOVE ANY EXPECTATIONS
Lees verder
"A week ago finished Medical thermography training with Francine and I must say it was awesome. Just above any expectations. Inspite constant education, internet discovering and self-education, I must say, I received a lot of new, useful information. Francine is really precised and focused during training, and you can feel, she really wants you to become a first class medical thermographer. Scrictly following the protocol and imaging procedure, and explaining why this is really crucial, helping you all the way, to really understand all the features of thermal camera and medical software. And you can feel her desire to really help people. Thank you Francine, for opening a new world to me."
Helen Norp
VOORKOMEN IS BETER
Lees verder
“Ik heb 10 jaar gelden borstkanker gehad. Om te voorkomen dat ik het terugkrijg wil ik preventief te werk gaan. ik koos voor thermografie omdat ik een aversie ontwikkelde tegen de mammografie en omdat röntgenstraling niet past in mijn idee van preventief behandelen. Mijn eerste thermografie is opgevolgd door een tweede. Ik werd door Francien en later door Frauke zorgvuldig benaderd met goede uitleg en adviezen. Droogborstelen, een b.h. dragen zonder beugels, littekens en lymfe massage zijn goede voorbeelden van preventie, waarbij ik ter extra ondersteuning ook nog pure etherische oliën gebruik en deodorant zonder aluminium.. Het onderzoek bij de Groene zuster heb ik als erg vrouw vriendelijk ervaren.”
Rosanita van den Bogaert
THERMOGRAFIE IS VROUWVRIENDELIJKER
Lees verder
“Dit jaar zou ik voor het eerst kunnen deelnemen aan het landelijke onderzoek naar borstkanker via de mammografie. Van heel veel vrouwen had ik al gehoord hoe vreselijk zij dit onderzoek vinden maar er toch maar aan meedoen zodat ze later niet hoeven te zeggen dat ze het hadden kunnen weten. Erger is nog dat diverse huisartsen aangaven dat dit onderzoek nauwelijks toegevoegde waarde biedt en dat als mannen het zouden moeten ondergaan er al een veel beter alternatief zou zijn geweest!!!! Dit heeft mij doen besluiten om voor thermografie te gaan om te zien of dit voor een mij een betere methode kan zijn. De eerste scan lijkt goed in orde te zijn, dus ik wacht nu even de tweede af om te zien hoe mijn baseline eruit ziet. Het ondergaan van de thermografie is vele malen prettiger dan de mammografie waarbij de wijze waarop de werkwijze van Francien eveneens een grote rol speelt. Vooralsnog kan ik het iedereen aanbevelen. De volgende stap is de preventieve mammografie eruit en het geld beschikbaar stellen voor thermografie.”
Francisca Barten
Lees verder
“Heel fijn dat je bij de Groene Zuster preventieve informatie op maat krijgt, iets wat in de reguliere zorg niet gebeurt en wat eigenlijk verbazingwekkend is. Naast het feit dat een mammografie pijnlijk is en vrouwonvriendelijk gebeurt (inherent aan de methode en niet zozeer aan de mensen die dit uitvoeren) kan het niet geheel veilig zijn en sluit het bovendien niets volledig uit. Ik raad iedere vrouw aan een thermografie te laten maken en preventief actief aan de slag te gaan om jezelf gezond te houden.”
Angela Clavaux
Lees verder
Al voor de derde keer een thermogram laten maken! Mooi om je gezondheid zo te monitoren! Het onderzoek is zeer vrouw vriendelijk! De uitleg helder en zeer professioneel! Veel aandacht voor ieders persoonlijke situatie en gezondheid! Een thermografisch onderzoek bij De Groene zuster is wat mjj betreft een aanrader! Preventief belangrijk! Al in een vroeg stadium wordt een niveau van zorg aan gegeven zodat je nog maatregelen kunt nemen! Bijvoorbeeld ontgiften, supplementen en droogborstelen! Niet uitstellen maar doen!
Helma Engel
Lees verder
Mijn ervaring met een thermogram van mijn borsten: een respectvolle, vrouwvriendelijke en betrouwbare manier om je borsten te laten controleren. Infrarood op afstand. Geen gehannes tussen glasplaten. Goed begeleid en snel uitslag met evt.noodzakelijke adviezen. Aanrader!
IngeBorstonderzoek
Lees verder
Zeer vriendelijk en aangenaam onderzoek. Zeker aan te raden in plaats van mammografie.
Schuiven naar boven

Schrijf je in voor de nieuwsbrief en ontvang de nieuwste editie van ons magazine: Boezemvriendin

Boezem vriendin 6 (#38)
Groen is het nieuwe roze