Wil je een info/lezing/presentatie houden?

Wij vinden het heel erg leuk om uitgenodigd te worden voor een lezing, praatje, info-avond of workshop of gezellig bij jullie event te komen staan.

Saaie powerpoints met veel tekst, daar zijn we niet van. Dus onze aanwezigheid roept vragen op, gaat stof doen opwaaien, geeft antwoord op jouw hoe-gezonde-borsten-vragen.

Hieronder een aantal mogelijkheden zodat je weet waar je ons voor kan vragen. En natuurlijk gaan we graag in overleg met jou over het event wat je wilt organiseren. Zodat we het op maat kunnen maken voor jou.

Onze opties

Presentatie:

Op deze avond is de locatie/zaal open vanaf 19:00 uur en start de spreekster om 19:30 uur. Zeer interactief zal er gesproken worden en vragen beantwoord. soms is er een pauze tussendoor, maar het is boeiend genoeg om zonder pauze door te gaan tot 20:30 uur. daarna is er gelegenheid voor het stellen van persoonlijke vragen (de spreekster blijft voorin in de zaal staan) en het kopen van een borstel. Voor deze avond is het fijn als er minimaal 80 mensen aanwezig zijn.

Lezing:

Wil je graag een spreekster die in het voorprogramma staat of de hoofd-act is 😉 dan gaan we in overleg. een lezing op een middag of avond neemt gewoonlijk wat meer tijd. Iets minder interactief dan info avonden met kleinere groepen, maar alle vragen worden beantwoord. Na de lezing is er gelegenheid voor het stellen van persoonlijke vragen (de spreekster blijft voorin in de zaal staan) en het kopen van een borstel. Lezingen zijn vooral grote groepen (>50 mensen) interessant.

Workshop: 

Een workshop organiseert De Groene Zuster meestal zelf 2 keer per jaar. Maar als je dit zelf graag organiseert dan kan dat natuurlijk ook. De Workshop wordt gegeven door één van De Groene Zusters. Dit is een programma waarbij we ingaan op alle facetten van gezonde borsten en de mogelijkheden met medische thermografie. Een Goodie bag wordt samengesteld met het magazine Boezem Vriendin en een borstel. De entreeprijs is vanaf €50,-/in overleg. Workshops hebben meestal rond de 30 á 40 deelneemsters.

Info stand: 

We staan regelmatig op events om informatie te geven aan bezoekers. Omdat we enkel info geven (en misschien een paar borstels verkopen) betalen we geen stageld. Zie het als goodwill/ liefdewerk-oud-papier van onze kant om vrouwen goed te informeren. Naast het hebben van een stand kun je ons ook vragen een (korte) presentatie te geven tijdens je event.

Nieuw! Zoom Meeting:

Wil je graag een presentatie houden voor jouw cliënten of voor vrouwengroep? Dan kunnen we dit exclusief voor jullie verzorgen via Zoom. We trekken hier een uur voor uit en het is gratis. Overleg met ons op welk tijdstip en datum je dit graag wilt houden.

Hoe maken we hier een succes van? 

We raden je aan een facebook evenementenpagina aan te maken van jouw event. Maak één van onze Groene Zusters mede beheerder zodat ze leuke dingen kan posten die alvast een steen in de vijver is. Een event wordt drukker bezocht als mensen persoonlijk betrokken zijn, dus laat je horen op de social media. De Groene Zuster heeft een fb account en een Instagram account en een website waar je naartoe kan linken.

De prijs:

Onze auto’s rijden niet op water, maar we vragen ook geen spreekgeld.  We vragen in ieder geval €0,35/KM voor een retourtje met de auto naar jouw locatie. Als er een entree prijs gevraagd wordt dan delen we graag voor 50% daarin mee, naast de km vergoeding.

Catharina Buijs Van Meurs
Catharina Buijs Van Meurs
18 september 2015
Lees verder
Veel dank voor de interessante lezing met tips en uitgebreide informatie! Dit zou iedere vrouw MOETEN weten! lieve groetjes van Catharina
Annie Huyghe
Annie HuygheRaad De Groene Zuster aan
Lees verder
Zondagmorgen een heel interessante lezing bij gewoond.Over hoe we beter kunnen omgaan met onze borsten ! Ik was heel blij toen ik vernam dat er naast mamografie nog een andere methode bestaat.Namelijk thermografie die veel preventiever werkt dan mamografie en een stuk vrouwvriendelijker is.Dan nog allerhande tips die we meekregen om ze borsten gezond te houden.Een echte aanrader !
Vorige
Volgende
Contact formulier

Wil je weten hoe jij ervoor staat met je gezondheid?

Maak dan een afspraak of stel je vragen via: 085-0645001 of vul het onderstaand contactformulier in.

Schuiven naar boven