Mannen

Thermografie is ook voor mannen

Veel mensen denken dat thermografie alleen gebruikt wordt voor borstonderzoeken, maar niets is minder waar. Natuurlijk hebben we niet voor niets het vrouwengezondheidsonderzoek. Omdat we zoveel meer kunnen vertellen over de gezondheid van de borsten als we meer van het lichaam in beeld krijgen. Maar thermografie discrimineert niet. Thermografie geeft ook mannen zeer veel waardevolle informatie. 

We beginnen dan altijd met het maken van een Baseline studie. Maar wat is dat precies en waarom zou je daar mee beginnen? Een Baseline studie vergelijkt de gezondheid van de man met hoe het nu met hem gaat en over 6 tot 12 maanden. Bijvoorbeeld, een man kan komen voor zijn rug, en na 6 of 12 maanden terug komen om te zien wat de behandeling aan zijn rug heeft opgeleverd.

Waar veel mannen zorgen om hebben.

De meeste mannen komen voor een mannengezondheidsstudie, dat is zeg maar een full body maar dan zonder armen en benen. Het brengt diverse gezondheidsissues aan het licht. Problemen met de maag, het hart, de rug, stress of andere onopgeloste of onvindbare problemen. Juist deze (regulier) onvindbare problemen kunnen de man een stap verder helpen. De Groene Zuster heeft een lijst met artsen en therapeuten om naar door te verwijzen. Deze specialisten zijn goed op de hoogte van thermografie, en dan is het monitoren van hun behandelplan belangrijk om de progressie te volgen.

Extra fijn

Wij hebben geen lange wachtlijsten, een consult loopt vrijwel nooit uit en dus zit de man niet voor niets zijn kostbare tijd te verdoen in een wachtkamer. Gratis en makkelijk parkeren op alle locaties, zodat hij snel weer op weg is. We raken niemand aan met onze apparatuur en het blijft comfortabel. Wel moet alle kleding uit, ook de onderbroek.

Wat kunnen we in beeld brengen?

Alles kan los als studie gemaakt worden, maar beter is het te kiezen voor een mannengezondheid (1, 2 en 3) of een full body ( 1 t/m 4) zodat we met deze informatie die we krijgen verbanden kunnen leggen. Als een studie gemaakt is wordt een bel afspraak ingepland om het rapport wat gestuurd wordt in Engels en Nederland samen door te spreken.

Dus als je een man bent of een man kent die met gezondheidsproblemen loopt laat hem dan niet langer in onwetendheid. Preventie in gezondheid maakt dat je gezond oud kan worden! En dat willen we toch allemaal?!!

Nog meer informatie is terug te vinden in deze blogs

Borst implantaten, de voor- en nadelen

Borstimplantaten zijn een populaire manier om de borsten te vergroten, te vervormen of te herstellen na borstkanker. Ze kunnen echter ook gezondheidsrisico’s met zich meebrengen. In dit blogbericht bespreken we de voor- en nadelen van borstimplantaten, zodat je een weloverwogen beslissing kunt nemen.

Lees verder »
Schuiven naar boven

Maak een Afspraak

Afspraak maken

Op onze consulten zijn onze algemene voorwaarden van toepassing.

 • Eerste Borstonderzoek €247,-

  30 minuten

 • Baseline Borstonderzoek €462,-

  2x 30 minuten

 • Vervolg Borstonderzoek €247,-

  20-30 minuten

 • Vrouwen gezondheidsonderzoek €415,-

  1 uur

 • Mannen gezondheidsonderzoek €415,-

  3 kwartier

 • Volledig lichaamsonderzoek €525,-

  1 uur

 • Regio onderzoek €175,-

  3 kwartier