De detox periode

Je zult genezen en weer fijn in je vel komen te zitten.

Je zult genezen na explantatie, maar het kost tijd en inzet. Je emoties zullen ook genezen. Dit is een reis naar zelfrealisatie en naar zelfliefde. Zoveel vrouwen vragen zich na explantatie af waarom ze dit zichzelf hebben aangedaan. Een bericht op een grote facebook groep waar vrouwen met elkaar praten over de gevolgen van implantaten werd de vraag gesteld: Waarom heb je implantaten genomen? De antwoorden waren zeer uiteenlopend. Naar mijn mening zijn vrouwen vandaag de dag erg onderhevig aan een vals beeld van hoe ze eruit zouden moeten zien en onderworpen aan intense over-seksualisering van hoe een vrouw eruit moet zien.

Na explantatie beginnen deze valse concepten af te brokkelen en voelen ze zich een beetje ongemakkelijk omdat nieuwe concepten en gedachten nog niet gevormd zijn, maar dat komt en het zal van een veel hoger kwaliteit zelfbeeld zijn. De vrouw zal zich realiseren dat haar eigenwaarde niet te maken heeft met hoe ze eruit ziet, maar eerder inherent is aan haar bestaan. Vrouwen zijn geen seksuele objecten om anderen te dienen, de waarde van een vrouw heeft te maken met de natuur die creatief door haar heen stroomt. Vrouwen zijn de dragers van de creatieve kracht van de natuur.

Emoties zoals rouw en trauma zal vrijkomen na explantatie. Borstimplantaten vernietigen de gezondheid en het welzijn van elke vrouw en het is een zeer traumatische ervaring om ze te hebben (gehad). Wees geduldig met jezelf tijdensdit proces, laat je gevoelens naar boven komen, laat gevoelens er gewoon zijn enlaat ze dan los als een zachte bries. Vertrouw erop dat het goed komt.

De Detox na explantatie

Borstimplantaten (zweten van siliconengel of scheuren) kunnen het lichaam blootstellen aan schadelijke chemicaliën, zware metalen en siliconen. De gel afkomstig van de implantaten kan via het lymfestelsel door het hele lichaam worden verspreid, waar het zich in verschillende weefsels kan ophopen. Deze chemicaliën werken allemaal als vrije radicalen. (= gifstoffen)

Zolang de implantaten in de borsten zijn, zal het lichaam uiteindelijk een giftige overbelasting krijgen. Dit kan leiden tot een verminderde weerstand, ontstekingen en andere gezondheidsproblemen. Toxines worden vaak opgeslagenin vet, verschillende weefsels en botten. Haaruitval, constipatie, gewichtstoename, droge huid, lage basale metabole temperatuur, droge mond, overmatige dorst, schokken door statische elektriciteit, frequent urineren, lage bloeddruk, duizeligheid, flauwvallen, het gevoel alsof u sterft, onregelmatig of gebrek aan menstruatie, PMS, weinig zin in seks, aritmie, cognitieve stoornissen, geheugenverlies, moeite met concentreren, hersenmist, abnormale MRI van de hersenen, wazig zien, sensorisch verlies, tintelingen, brandende pijn van extremiteiten, spierzwakte, evenwichtsstoornissen, brandende pijn van de borstwand, borst of oksel, hoofdpijn, tremoren, epileptische aanvallen, virale infecties, schimmelinfecties, bacteriële infecties, huiduitslag, gewrichtspijn,
chronische vermoeidheid en voedselallergieën worden genoemd door vrouwen met borstimplantaten.

Het verwijderen van deze gifstoffen of ontgifting is een proces dat het lichaam zelf uitvoert. Je kunt je lichaam helpen met voedsel en supplementen. Maar wees ervan bewust dat medicijnen, ontstekingen, emotionele of fysieke stress, pathogenen (virale, bacteriële of parasieten) het proces zullen vertragen. Een organisch en voedingsstofrijk dieet speelt een sleutelrol bij deze ontgifting. De belangrijkste organen voor ontgifting zijn de huid, het lymfestelsel, het spijsverteringsstelsel, de lever en de nieren. Dus daar moet je beginnen met je detox plan na explantatie.

Wees je er ook van bewust dat zolang de implantaten nog in de borsten zitten deze hele detox weinig zin heeft en water naar de zee dragen is.

Zorg ervoor dat je stopt met het innemen van meer gifstoffen voordat je met je detox begint. Zorg ervoor dat je water wordt gefilterd en dat je biologisch voedsel eet. Verwijder alle bewerkte voedingsmiddelen, geraffineerde suiker, additieven, zoetstoffen, kunstmatige smaakstoffen, conserveermiddelen, cafeïne en alcohol. Lees het Handboek Borstgezondheid, waar je veel stappen kunt vinden voor een schoner huis en persoonlijke hygiëne. Blijf weg van deodorants met aluminium en nagellak. Zoek naar natuurlijke alternatieven. Gebruik hier bij voorbeeld een Facebook groep voor om ervaringen met elkaar te delen.

Wanneer je deze dingen op zijn plaats hebt; begin met een ondersteuning van de darm. Als je parasieten vermoedt, is het schoonmaken en ondersteunen met de methode van Dr. Hulda Clark makkelijk te doen. 70% van onze immuniteit zit in onze darmen, in het darm lymfe weefsel. Het is geen wonder dat darmgezondheid zo’n belangrijke rol speelt voor onze gezondheid. Je begint niet met de lever, want als de darmen de gifstoffen niet kunnen verwijderen, brengen ze deze terug in het lichaam, soms door een lekkende darm. Je kunt veel van deze stappen zelf doen, maar het is altijd beter om een professionele zorgverlener te vragen om je te helpen de stappen te zetten die je moet nemen. We zijn individuen en we moeten ons niet als een populatie laten behandelen. We zijn immers allemaal verschillend. Zodra je darmen zijn gereinigd en je probiotica hebt genomen, zou de volgende stap een leverspoeling zijn, ook beschreven door Dr. Hulda Clark. Tijdens het reinigen worden de lever en de galblaas gespoeld en worden groene steentjes-achtige structuren uitgescheiden. Ondersteun ondertussen de nieren met een goede hydratatie.

Trainen en zweten helpt je opgehoopt afval te verwijderen, de huid is het grootsteorgaan van het lichaam, gevolgd door de lever. Sauna helpt ook gifstoffen uit te zweten, maar wacht een paar maanden na je explantatie met de sauna. Begin langzaam, anders kan het detox-programma de bijnieren verder uitputten en dus te stressvol zijn voor een al zwak lichaam. Frisse lucht- en zuurstoftherapieën, zoals hyperbare zuurstofkamers, kunnen afval op cellulair niveau helpen verwijderen.

Andere behandelingen kunnen u ook helpen: massage en lymfedrainage massage, lymfatische trampoline oefeningen, koffie klysma’s, droog borstelen, epsom (bitterzout) zoutbaden, supplementen zoals hoge dosis vitamine C, anti-oxidanten, probiotica en curcumine en Berberis. Kruisbloemige groenten helpen de lever te ontgiften. De lever houdt van groene groenten zoals donkere groenten, boerenkool, rucola, boerenkool, broccoli, paksoi, spruitjes, kool,
bloemkool. Zorg ervoor dat je deze ook aan je dieet toevoegt: volle granen, chiazaad, lijnzaad, havermout en fruit dat rijk is aan anti-oxidanten.

Baking Soda

Wat mij betreft het wonder van moeder natuur. Wat een prachtig middel om effectief van chemische stoffen af te komen die in je lichaam opgeslagen zitten. Ik heb een vrouw eens horen zeggen die een intense kuur deed met Baking Soda dat haar urine naar plastic rook. Ze had letterlijk het gevoel dat alle gif die opgeslagen was in haar lichaam via haar urine naar buiten kwam.

Lees dit boek om helemaal op de hoogte te zijn van alle voordelen van Baking Soda.

Over dit boek:

Dit boek is de eerste medische boekbespreking over natriumbicarbonaat. De veelzijdigheid van natriumbicarbonaat is immens, door het lezen van dit boek kom je o.a. te weten dat het:
* de spijsverteringsenzymen beschermt
* vaatverwijdende eigenschappen bezit
* de vloeibaarheid van het bloed verhoogt
* de levering van zuurstof door de bloedsomloop vergemakkelijkt
* sterk ontstekingsremmend werkt
* bij het ontgiften en neutraliseren van allerlei giftige stoffen helpt
* de pH van zuur naar meer basisch verschuift
* een schimmelwerend middel is, vooral in combinatie met jodium
* tegen vermoeidheid werkt
* een levensreddend middel op de Eerste Hulpafdeling is
* bij reanimaties gebruikt wordt
* een snelwerkend tegengif voor aspartaam is
* bij osteoporose helpt

 

Wil je meer achtergrond informatie? Kijk dan eens op de volgende websites:

Ontgiften na je implantaten explantatie
Schuiven naar boven