We begrijpen dat het uitstellen of annuleren van een afspraak soms nodig kan zijn. Echter helemaal annuleren is jammer, want vroege opsporing van borstproblemen is van groot belang. Om je te overtuigen van het belang van je afspraak, zetten we in deze blog 5 redenen op een rij om NIET te annuleren:

Afspraak niet annuleren

1. Voorkomen is beter dan genezen:

Hoe eerder borstproblemen worden opgespoord, hoe groter de kans op succesvolle behandeling. Dat is de slogan van het bevolkingsonderzoek. En ja, hoe eerder je behandeld kunt worden hoe beter. Maar hoe mooi is het als je ziekte of klachten kunt voorkomen?
Hier zijn een paar voorbeelden: 

  • Thermografie geeft bijvoorbeeld zicht op ontstekingen. En als je weet dat elke tumor als een ontstekingsreactie begonnen is, dan wil je deze ontstekingen in beeld hebben om er ook voor te kunnen zorgen dat je deze weer kwijt raakt voordat ze gaan ontsporen. 
  • Of als je al een operatie hebt gehad, geeft thermografie zicht op het  herstel van littekens. Behandeling van littekens geeft minder klachten op de langere termijn. 
  • Als we zien dat er stagnatie is in het lymfestelsel, dan kun je dat behandelen door Manuele Lymfedrainage bijvoorbeeld. Als de afvalopruimdienst in je lichaam beter gaat werken kan je lichaam gezonder worden.

Veel van dit soort veranderingen in de fysiologie zijn omkeerbaar zodat je weer gezond wordt. Maar je moet wel weten waar je moet beginnen natuurlijk, dat inzicht krijg je bij De Groene Zuster. Daar begin je met preventie.

2. Snel en comfortabel onderzoek:

Het thermografisch borstonderzoek bij De Groene Zuster is pijnloos en duurt slechts een half uurtje. Je wordt niet aangeraakt en er is geen röntgenstraling involved. Het mooie van dit onderzoek is dat je inzicht krijgt in de gezondheid van je lichaam. Een thermografisch fullbody onderzoek duurt ruim een uur.

3. Ervaren en deskundig team:

Ons team van gediplomeerde thermografen en medische professionals staat klaar om je de best mogelijke zorg te bieden. We nemen de tijd om je vragen te beantwoorden en je op je gemak te stellen. Daarnaast kun je putten uit onze kennis omtrent borstgezondheid en preventie. Er zijn zoveel dingen die we je kunnen leren zodat je zelf van alles kunt doen om je gezondheid te verbeteren. En voorkomen is beter dan genezen.

De Groene Zuster Thermografen

4. Privacy en discretie:

We hechten veel waarde aan jouw privacy en discretie. Je afspraak vindt plaats in een rustige en comfortabele omgeving. Daarnaast is ons cliëntsysteem zeer goed beveiligd en voldoet De Groene Zuster aan de Privacyregels.

5. Laagdrempelig en toegankelijk:

De Groene Zuster is laagdrempelig en toegankelijk. We bieden flexibele afspraaktijden en er is geen verwijzing van een arts nodig. Locaties waar je voor thermografie terecht kunt zijn er door het hele land en op diverse locaties in België, daardoor ben je vaak binnen een uur op locatie. Er zijn geen lange wachttijden.

Bonusredenen:

Je investeert in je eigen gezondheid en gemoedsrust door je afspraak niet te annuleren. Weet dat je bij De Groene Zuster in goede handen bent. Door zelf aan het stuur van jouw gezondheid te staan, kun je zelf de keuze maken welke kant je op wilt (opsporing of preventie) weet je waar je aan moet werken en leef je een stuk happier en geruster.

Maak vandaag nog een afspraak:

Afspraak maken

Op onze consulten zijn onze algemene voorwaarden van toepassing.

5 redenen om je afspraak bij De Groene Zuster NIET te annuleren
Schuiven naar boven