Probeer erachter te komen of je ontstekingen hebt voordat het een probleem word.

Hoewel deze informatie heel belangrijk is voor vrouwen, zullen mannen het ook zeer informatief vinden.

We hebben een high-tech instrument die heel precies de huidoppervlakte-temperatuur meet. Sommige hot spots kunnen duiden op een ontstekingsproces.

Het wordt thermische beeldvorming of medische thermografie genoemd. Kort samengevat, dit instrument creëert een digitale kaart van je lichaam die warmte, en koude-patronen illustreert. Patronen die de ontsteking kunnen laten zien zouden verband kunnen houden met een bepaalde toestand of abnormaliteit van een lichamelijk proces. We maken gebruik van een infraroodcamera die de temperatuur van uw lichaam meet en de informatie omzet in een gedigitaliseerd beeld.

Deze thermische beelden (thermogrammen genaamd) worden geanalyseerd op afwijkingen die mogelijk tekenen zijn van een ziekte-veroorzakende ontsteking in je lichaam. Omdat je lichaam thermisch symmetrisch is, kunnen thermische asymmetrieën wijzen op problemen. Immers je linkerhand heeft dezelfde temperatuur als je rechterhand, en zo zou ook de linkerborst dezelfde temperatuur moeten hebben als de rechterborst.

Thermogrammen bieden:

Probeer erachter te komen of je ontstekingen hebt voordat het een probleem word.
Schuiven naar boven