Eindelijk een bh die het
“De Groene Zuster keurmerk” krijgt.

Er wordt vandaag de dag zoveel gesproken over de bh. Steeds meer vrouwen begrijpen dat de bh de lymfe doet stageneren en dat het goed is de bh regelmatig uit te doen. Maar evenzoveel vrouwen doen er ook niet aan mee. Tja, niet alleen om er mooier uit te zien, maar gewoon door de gewenning en er maar niet zonder kunnen. Vervormd door beha’s om een cleavage te creëren, tepels te verbergen en bewegingen van de borsten te beperken. Borsten worden kunstmatig hoog op de borstkas gedragen. Dit alles vanwege een modebeeld, er jong uit willen zien, verhullen van een ouder wordend figuur en er sexy uit willen zien.

Een bh dragen heeft geen gezondheidsvoordelen. Sterker nog, het dragen van bh’s brengt veel gezondheidsrisico’s met zich mee, waaronder het veroorzaken van pijnlijke borsten, cysten en volgens antropoloog Sydney Ross Singer secundair ook borstkanker. Volgens Sydney is het zo dat een vrouw die altijd een bh draagt haar fysiologie van haar borsten verandert.

 • Klinkt allemaal aannemelijk hoor, maar ja… en dan?
 • Wat als vrouwen nu graag wel een bh dragen?
 • Wat als je naar je werk toe echt niet zonder bh kan rond lopen?
 • Wat trek je aan als je gaat sporten?
 • Wat als je wilt dat je tepels niet zichtbaar zijn door je T-shirt?
 • Wat als je jurkje niet meer zo mooi zit als mét bh?

Vrouwen hebben zichzelf opgeofferd om er mooi uit te zien in te strakke, slecht zittende (soms met beugels) bh’s. Ons motto blijft overeind ondanks alle bezwaren: “borsten moeten wiebelen”, maar als je dan toch een bh wilt dragen kies dan voor een bh die het “De Groene Zuster keurmerk” heeft gekregen.

We krijgen de vraag dagelijks: “ja maar hoe moet ik dan sporten Francine!”, en “Welke beugelvrije bh ken je die wel goed is, of niet slecht?”

We hebben dit haarfijn voor jou uitgeplozen en hebben uiteindelijk gekozen voor het merk Sloggi.

De vertegenwoordiger van Sloggi heeft speciaal voor De Groene Zuster een bh en een hemd meegenomen die wij aangetrokken hebben. Huppelend en zittend, onder een jurkje, onder een strak T-shirt, ramen soppend, en sjouwend met boodschappen hebben we deze voor jou geprobeerd.

Het hemd heeft een ‘feel’ van katoen en is iets ruwer van structuur dan de bh. De bh voelt zijdezacht aan en heeft een super mooie pasvorm. Beide krijgen dus ons keurmerk!

 • Wist je dat Sloggi het eerste bedrijf is wereldwijd wat alle beugels in bh’s laat vervallen?

 • Wist je dat Sloggi ondermode gewoon op 90 graden gewassen kan worden.

 • Geen compressie, naadloos en beugelloze bralette en hemd krijgt ons keurmerk.

 • Deze twee Sloggi’s zijn verkrijgbaar tijdens de consulten, zo kun je direct even passen.

 • onzichtbaar onder strakke kleding door plat getapete naden en de innovatieve punthechtingstechnologie.

 • comfortabele brede bandjes over de schouders.

 • Super zachte stof.

 • Nadeel is dat de bh over het hoofd aangetrokken moet worden.

De Sloggi Bralette is een bh die super zacht aanvoelt. Naadloos en zonder beugel. Met name voor vrouwen met een cupmaat groter dan a of b is dit een fijne bh.

De pads zijn te verwijderen uit de bh als je dat zou willen.

“voelt aan alsof ik hier mee zou kunnen sporten” zei één van onze medewerksters.

Het hemd van Sloggi met de cups lijkt wat meer op een katoenen hemd, lekker voor de winter. De stof voelt ook meer aan als katoen dan de bralette. De stof is dus iets ruwer. Heerlijke pasvorm, naadloos.

Eindelijk een bh die het
“De Groene Zuster keurmerk” krijgt.
Schuiven naar boven