Zoom presentatie: Full body onderzoek


Evenementgegevens

Dit evenement eindigde op 02 augustus 2021


Als iemand voor de eerste keer komt voor een thermogram laten we altijd weten dat het handig is te starten met een vrouwen, mannen of full Body onderzoek. De reden hiervoor is dat je een overzicht krijgt van afwijkingen in de lichamelijke processen die met elkaar te maken hebben. Het rapport laat vervolgens zien wat het thema daarbij is, dus waar je het beste zou kunnen starten om je gezondheid te verbeteren. Dat kan zijn een chiropractor, soms een tandarts, een borstbehandeling, en arts of een natuurgeneeskundige.

We houden op maandag 2 augustus 2021 een Zoom speciaal over dit Full Body onderzoek.
Dit is gratis te volgen voor jou.

waar: online
Tijd: login om 19:20 uur

Meldt je nu alvast aan, er zijn beperkt aantal plaatsen.

De spreeksters

Jelly van der Velde is all round orthomoleculair therapeut en geeft antwoorden op het belang van een full body thermisch onderzoek. “een huis bouw je niet alleen met een hamer. Kennis en inzicht geeft keuzes en vrijheid.

Francine is medisch thermograaf. Ze heeft boeken geschreven over thermografie en borstgezondheid, brengt Boezemvriendin uit, is President van de internationale beroepsvereniging voor thermografen, spreekster, schrijft thermografierapporten en is oprichtster van De Groene Zuster

Zoom presentatie: Full body onderzoek
Schuiven naar boven