Medische thermografie

Hoe gezond is jouw lichaam?

PREVENTIEF ONDERZOEK – VEILIG, PIJNLOOS EN BETROUWBAAR

Wacht niet tot je 50 bent met nadenken over gezonde borsten!

Met thermografie doen we preventieve borstonderzoeken. Veilig, pijnloos en betrouwbaar.

Wat doet De Groene Zuster?

Met medische thermografie doen we preventief (borst)onderzoek. Dit doen we met een camera die de temperatuur aan de oppervlakte van de huid meet. Er komt géén straling vrij en je wordt niet aangeraakt. Lees hier meer over hoe medische thermografie werkt en/of kijk ons filmpje.

Vrijblijvend meer informatie?

Wij bellen of mailen je terug!

Ontdekken hoe gezond jouw lichaam is?

Aarzel niet en maak direct een afspraak!

Zij gingen je voor...

Thermogram van mijn borsten laten maken. Vrouwvriendelijk. Ik heb hiervoor gekozen na 2x een borstontsteking na het reguliere, voor mij zeer pijnlijke, bevolkingsonderzoek. Fijne mensen die de thermografie maken. Goede begeleiding en telefonisch nagesprek bij de uitslag. Vragen worden duidelijk beantwoord en er wordt eventueel advies gegeven. Kortom: ik raad een thermografie bij de Groene Zuster zeker aan!

Jolien Wondergem

Al voor de derde keer een thermogram laten maken! Mooi om je gezondheid zo te monitoren! Het onderzoek is zeer vrouw vriendelijk! De uitleg helder en zeer professioneel! Veel aandacht voor ieders persoonlijke situatie en gezondheid! Een thermografisch onderzoek bij De Groene zuster is wat mjj betreft een aanrader! Preventief belangrijk! Al in een vroeg stadium wordt een niveau van zorg aan gegeven zodat je nog maatregelen kunt nemen! Bijvoorbeeld ontgiften, supplementen en droogborstelen! Niet uitstellen maar doen!

Angela Clavaux

2x n thermogram van de borsten laten maken. Duidelijk beeld en duidelijke uitleg. En het is zó gebeurd! Ik hoop dat tegen de tijd dat ik voor t bevolkings onderzoek wordt opgeroepen die nare mammografieën zijn vervangen door thermografieën. In mijn geval veel zinvoller en n stuk minder belastend/pijnlijk.

Linda Bongarts
Schuiven naar boven

Maak een Afspraak

 • Baseline Borstonderzoek €415,-

  2x (30 minuten)

 • Eerste Borstonderzoek €245,-

  (30 minuten)

 • Vervolg Borstonderzoek €195,-

  (20-30 minuten)

 • Vrouwen gezondheidsonderzoek €345,-

  (1 uur)

 • Mannen gezondheidsonderzoek €345,-

  (3 kwartier)

 • Volledig lichaamsonderzoek €475,-

  (1 uur)

 • Regio onderzoek €145,-

  (3 kwartier)

 • Preventief voetonderzoek voor diabetici €150,-

  (30 Minuten)