maandag, dinsdag, donderdag & vrijdag van 13:00 tot 17:00 uur

De Groene Zuster

Menu
Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit event is voorbij.

Dag-workshop over gezonde lifestyle in Rotterdam

15 september 2019 @ 11:30 - 17:00

€12,50

Deze dag over een gezonde lifestyle wordt georganiseerd door team Vital Aroma.

Op deze dag word je door Helen Norp meegenomen in je eigen lifestyle-overview, waarbij je inzicht krijgt hoe jouw leefstijl eigenlijk is en wat je kunt veranderen om gezonder te gaan leven.

Het begint al bij baby’s. Hoe geven wij ze een gevoel van veiligheid en vertrouwen? En dan onze kinderen. Groeien zij op met het idee dat de dokter het antwoord heeft op alle vragen, of leren we ze al vroeg dat zij zelf ook iets kunnen doen of zich prettiger te voelen? En dan wijzelf: volwassen mensen. Willen we de symptomen aanpakken of zijn we ons bewust van ons leefpatroon en gaan we preventief te werk als het gaat om onze gezondheid?

Op deze vragen krijg je antwoord na de lunch in een combi-workshop door Nel van Dam en Helen Norp en een workshop over medische thermografie, het pijnvrije en stralingsvrije onderzoek om inzicht te krijgen in de gezondheid van je lichaam waarbij je tips en advies krijgt wat je kunt verbeteren om gezonder te worden. Deze workshop is door Frauke Boer van Leeef! en De Groene Zuster.

Gedurende de hele dag staan de etherische oliën centraal. Je leert hoe ze je op verschillende manieren kunnen ondersteunen voor een gezondere lifestyle.

De dag kost 25 euro en is inclusief lunch en etherische olie voor mensen die een doTerra account hebben. Het kost 12,50 voor mensen zonder account. Dat is wel inclusief lunch, maar exclusief de olie.

De workshop is in Centrum DJOJ in Rotterdam.

Aanmelden kan bij Helen Norp, [email protected] of 06-51527015.

Dag-workshop over gezonde lifestyle in Rotterdam

Gegevens

Datum:
15 september 2019
Tijd:
11:30 - 17:00
Kosten:
€12,50
Evenement Categorie:
Website:
https://leeef.nl/agenda/item/dag-workshop-over-gezonde-lifestyle-in-rotterdam

Organisator

Frauke Boer
Telefoon:
06 11 46 66 90
E-mail:
frauke@leeef.nl
Website:
leeef.nl

Locatie

Frauke locatie Smilde
Rijksweg 36
Smilde, Drenthe 9422 CC
+ Google Maps
Telefoon:
06 11 46 66 90
Website:
leeef.nl